Schermclinics

Een schermclinic is bedoeld om mensen, die de sport niet kennen, op eenvoudige wijze met de beginselen ervan te laten kennismaken en daarmee de bekendheid van de sport te bevorderen. Dat kan tijdens een of meerdere gymlessen op een middelbare school maar ook voor een bedrijfsuitje of een vriendenfeest, is een schermclinic een leuk alternatief voor het programma.

Wij verzorgen schermclinics voor groepen van maximaal ongeveer 25 mensen. Wij beschikken over een gediplomeerde en ervaren schermleraar (maître in schermjargon) die de deelnemers invoert in een fascinerende sport. De clinics duren in het algemeen anderhalf of twee uur. Ze worden gegeven in de zaal in Vlaardingen, waarin Trefpunt ook haar trainingen verzorgt. In onderling overleg kan ook voor een andere locatie worden gekozen.

SV Trefpunt zorgt voor een interessante les en verzorgt het benodigde schermmateriaal: vest, masker, handschoen en wapen (sabel). Deelnemers moeten zelf een trainingsbroek, zaalsportschoenen en een T-shirt meebrengen. Met nadruk wordt erop gewezen dat schermen een échte sport is en dat er daarom van de deelnemers een zekere basisconditie wordt verwacht.

Groepsfoto van een schermclinic.

De kosten voor een clinic voor een bedrijfsuitje of een vriendenfeest bedragen € 15,00 per persoon, per uur. Minimaal wordt € 225,00 per uur in rekening gebracht. Er zijn geen bijkomende kosten. De kosten voor een middelbare school clinic zijn afhankelijk van de opzet (duur en frequentie).

Bent u geïnteresseerd in meer informatie of wilt u weten of wij ook een clinic voor u kunnen organiseren? Stuur dan een e-mail naar info@svtrefpunt.nl.