SponsorKliks

Wat is SponsorKliks?

SponsorKliks is een manier om onze vereniging te sponsoren zonder dat het u geld kost. Bent u van plan een aankoop te doen bij één van de webwinkels die aangesloten is bij SponsorKliks, doe dit dan via de speciale Trefpunt pagina van SponsorKliks. U betaalt exact hetzelfde bedrag als dat u rechtstreeks naar de website van de winkel gaat maar doordat de webwinkel ziet dat u doorverwezen bent via Trefpunt, betaalt de webwinkel een commissie aan SponsorKliks. En SponsorKliks maakt 75% van deze commissie weer over naar Trefpunt. Het kost u dus niets maar het levert Trefpunt wel wat op!

Anoniem

Uw aankopen zijn volledig anoniem voor zowel SponsorKliks als Trefpunt. De betreffende webwinkel onthoud alleen het doorsturen, dus hoe je op de pagina bent terechtgekomen. Op basis van die informatie wordt de commissie uitgekeerd aan SponsorKliks. Het is daarom belangrijk om via deze pagina naar de betreffende webwinkel te gaan.

Gesponsored bedrag

Hieronder ziet u de SponsorKliks banner waarop het totaalbedrag getoond wordt dat momenteel gesponsored is. Door op de banner te klikken (ongeacht het plaatje dat momenteel getoond wordt), wordt de SponsorKliks Trefpunt pagina geopend op een nieuw tabblad van uw browser.

Scroll naar boven