Vertrouwenscontactpersoon

SV Trefpunt Vlaardingen wil een veilige schermvereniging zijn voor alle leden, begeleiders en vrijwillgers. Heb je vragen over, of meldingen van ongewenst gedrag binnen onze vereniging, waardoor jij je onveilig voelt of iemand in jouw omgeving zich onveilig voelt, dan kun je contact opnemen met de vertrouwenscontactpersoon. Haar naam is Liesbeth van der Meer. Omdat zij niet verbonden is aan onze vereniging maar aan de Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond (K.N.A.S.), kun je de melding doen zonder dat je hierover met iemand van onze vereniging hoeft te praten.

Heb je er geen bezwaar tegen om de situatie met het bestuur te bespreken, dan kun je dit kenbaar maken aan ons algemeen bestuurslid, Margriet van Kranenburg. Dan kunnen we kijken of we zelf op de melding kunnen acteren of dat het beter is om de vertrouwenscontactpersoon in te schakelen. Tenslotte kun je Margriet ook benaderen als je de melding wél met de K.N.A.S. vertrouwenscontactpersoon wilt bespreken maar de drempel te groot vindt om zelf direct met haar contact op te nemen. Dan zal het bestuur je in contact brengen.

Ben je een jeugdlid, bespreek het probleem waarmee je zit, dan met je ouders of verzorgers. Ook zij kunnen namens jou contact opnemen met het bestuur of de vertrouwenscontactpersoon.

Scroll naar boven