Proeflessen

Jeugd (tot 21 jaar)

Om zonder verplichtingen kennis te maken met de schermsport, bieden wij je de mogelijkheid om gratis proeflessen te volgen. Ben je jonger dan 21 jaar, dan mag je vier keer gratis meetrainen om te kijken of schermen iets voor jou is. Uiteraard krijg je als beginner speciale aandacht en houden we rekening met het feit dat de schermsport nieuw voor je is. Het benodigde materiaal leen je van de vereniging.

Zelf dien je een lange trainingsbroek, T-shirt en zaalschoenen (geen afgevende zool) mee te brengen om mee te kunnen doen aan de proeflessen. Van ons krijg je een schermvest, masker, handschoen en een wapen (floret). Kom de eerste keer iets eerder zodat we kunnen kijken welke maat je nodig hebt. Ook heb je even tijd voor het omkleden nodig (15 minuten) want we gaan er vanuit dat bij de aanvang van de les iedereen zijn zaalschoenen, lange broek en schermvest aan heeft en de rest van zijn spullen uitgezocht heeft.

Het is de bedoeling dat je de vier proeflessen aaneengesloten volgt. m.u.v. eventuele zaalsluitingen (door vakanties). Hierna kun je besluiten of schermen jouw sport gaat worden en of je dat bij onze vereniging wilt gaan doen. Besluit je te blijven, dan kan dat alleen via een lidmaatschap. Zie de informatie hier over het lidmaatschap.

Heb je interesse in proeflessen, stuur dan een e-mail naar info@svtrefpunt.nl waarbij je je naam en leeftijd doorgeeft en het moment waarop je met de proeflessen zou willen aanvangen. Van ons krijg je dan z.s.m. een bevestigings e-mail terug waarbij we ook aangeven in welke jeugdgroep (1 of 2) wij de proeflessen kunnen aanbieden.

Senioren (21 jaar en ouder)

Ook senioren kunnen zonder lidmaatschap bij ons ervaren wat de schermsport inhoudt. Deze proeflessen worden op de trainingstijd van de senioren gegeven. Heb je als senior interesse in proeflessen, stuur dan een e-mail naar info@svtrefpunt.nl waarbij je je naam doorgeeft en het moment waarop je met de proeflessen zou willen aanvangen. Van ons krijg je dan via e-mail bericht waarin wij uitleggen wat de dan geldende voorwaarden zijn voor de proeflessen van senioren. Als je hiermee akkoord gaat, kun je vervolgens starten met de proeflessen.