Proeflessen

Om zonder verplichtingen kennis te maken met de schermsport, bieden wij je de mogelijkheid om twee gratis proeflessen te volgen. Je mag dan gratis meetrainen om te kijken of schermen iets voor jou is. Omdat je als beginner speciale aandacht krijgt en we rekening houden met het feit dat de schermsport nieuw voor je is, kun je niet op elk moment in de maand beginnen met de eerste proefles. De eerste proefles is daarom altijd op de eerste trainingsavond van een maand.

Gedurende je proeflesperiode, gebruik je het benodigde materiaal van de vereniging. Zelf dien je een lange trainingsbroek, T-shirt en zaalschoenen (geen afgevende zool) mee te brengen om mee te kunnen doen aan de proeflessen. Van ons krijg je een schermvest, masker, handschoen en een wapen.

Het is de bedoeling dat je de twee proeflessen aaneengesloten volgt. m.u.v. eventuele zaalsluitingen (door vakanties). Hierna kun je besluiten of schermen jouw sport gaat worden en of je dat bij onze vereniging wilt gaan doen. Besluit je te blijven, dan kan dat alleen via een lidmaatschap dat dan pas de 1e van de daaropvolgende maand ingaat. Gedurende de rest van de maand, mag je dan gewoon meetrainen. Zie de informatie hier over het lidmaatschap.

Heb je interesse in proeflessen, stuur dan een e-mail naar info@svtrefpunt.nl waarbij je je naam en leeftijd doorgeeft en de maand waarop je met de proeflessen zou willen aanvangen. Van ons krijg je dan z.s.m. een bevestigings e-mail terug waarbij we ook aangeven in welke groep wij de proeflessen kunnen aanbieden.

Scroll naar boven